Retourneren

Bij La Muchacha is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. 

Ruilen en retourneren

Binnen 14 dagen mag je aangeven of en welke producten worden geretourneerd. Na de retourmelding heb je 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen.

- Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.
- Een op maat gemaakt of gepersonaliseerd artikel valt niet onder een herroepingsrecht.

- Een retour wordt alleen geaccepteerd en gecrediteerd indien het aan de hierboven vermelde voorwaarden voldoet.
- Meld binnen 14 dagen een retour aan door een mailtje te sturen naar info@lamuchacha.nl o.v.v. het bestelnummer, ik zorg dat je een herroepingsformulier via de mail ontvangt. Vul deze in en voeg het bij de retourzending;

De verzendkosten van de retourzending van desbetreffende artikelen komen voor je eigen rekening. De kosten verschillen hierbij bij je vervoerden. Check altijd voor de huidige verzendprijzen. Ik raad je aan het/de product(en) met een track & trace code te verzenden, zodat er geen onduidelijkheid bestaat over het wel of niet aankomen van de geretourneerde producten.
Zodra ik de retourzending heb ontvangen, zal ik, na beoordeling als terechte klacht, binnen 5 dagen het bedrag van de producten crediteren. 

Wanneer je een product wilt ruilen, kun je het huidige product retour sturen en moet je een nieuwe order plaatsen met het product dat je graag wilt ontvangen. Vermeld dit even bij de opmerkingen.

Heb je een pakketje gekregen met gebreken neem dan contact met mij op. Dan probeer ik een passende oplossing te vinden.

U kunt het artikel retour sturen naar:

La Muchacha
Schans 8
8531DW Lemmer