Wasparfum

Ontdek de wasparfum van Horomia

Wasparfum van Horomia. Liberty.

Ken je dat gevoel als je je wasmachine opendoet en er een geur uitkomt die allesbehalve fris is? Bah! Maar geen zorgen, want ik heb de ultieme oplossing voor jou: wasparfum van Horomia!

Waarom Horomia Wasparfum?

Mijn man is kok. En ik kan je vertellen daar heb je pas vieze luchtjes. Frituur, vis noem maar op! Dus ik begrijp heel goed dat jij vast ook wel eens hebt gedacht: "Waarom ruikt mijn wasgoed niet zo lekker als ik zou willen?" Bijvoorbeeld, werkkleding, sportkleding, kleedjes op de bank of van jouw huisdieren. Nou, dat is verleden tijd met de wasparfum van Horomia. Een paar druppeltjes in het wasverzachterbakje en je wasgoed gaat heerlijk ruiken. Echt waar, je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. En die laatste zin: Je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund, krijg ik nu echt heel vaak te horen! 

Ontdek je Favoriete Geur

Kun je niet kiezen tussen al die heerlijke geuren? Begrijpelijk! Daarom heb ik de oplossing voor jou: het wasparfum proefpakket. Hiermee kun je rustig ontdekken welke geur het beste bij jou past. Misschien houd je van een bloemige geur, of ga je toch liever voor een frisse geur? Proberen is weten!

Handige Tips voor Wasparfum

Tip 1: Is je wasparfum op? Niet getreurd! Vul het lege flesje met water, doe er een paar geurstokjes in en voilà, je hebt een heerlijk ruikende luchtverfrisser voor in je toilet, badkamer of kledingkast. Vergeet niet af en toe de stokjes om te draaien voor de ultieme geurboost.

Tip 2: Neem een leuk bakje of kopje, vul het met wat rijst en voeg een scheutje wasparfum toe. Plaats dit op een strategische plek in huis en geniet van de subtiele geur die zich verspreidt. Simpel, maar zo effectief! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kledingkast, toilet, hal of slaapkamer! 

Meer dan Alleen Wasparfum

Wil je dat je hele huis net zo lekker ruikt als je wasgoed? Bekijk dan ook eens de allesreinigers en stofzuigerkorrels. Zo blijft niet alleen je was, maar ook je huis heerlijk fris.

Mijn Favoriet: Horomia Wasparfum Vento D’Oriente

Laat me je voorstellen aan mijn persoonlijke favoriet: Vento D'Oriente. Een betoverende mix van perzik, bergamot, roos, jasmijn, musk en hout. Klinkt heerlijk, toch? En het beste is dat het niet alleen heerlijk ruikt, maar ook nog eens dierproefvrij en vrij van schadelijke stoffen is. Dubbele win!

Hoe Gebruik Je Wasparfum?

Machinewas: Giet 10-20 ml wasparfum in het bakje voor de wasverzachter. Hoe meer je gebruikt, hoe intenser de geur.

Handwas: Voeg 10-20 ml wasparfum toe aan 5 liter water. Gebruik handschoenen om je handen te beschermen.

Wist je dat?

Horomia wasparfums bevatten geen schadelijke stoffen zoals zware metalen, parabenen, en polycyclische mossen. Ze zijn volledig vrij van dierproeven en allerlei nare chemische stoffen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je heerlijk geurend wasgoed.

Dus waar wacht je nog op? Tijd om die wasmachine een geurmake-over te geven met Horomia wasparfum. Geloof me, Je wasgoed, je omgeving en je neus zullen je dankbaar zijn!

Gebruik jij al wasparfum van Horomia? Laat dan jouw favoriete geur achter in de reacties, wie weet laat je anderen door jouw favoriete geur inspireren! 

Veel wasplezier, Liefs, Wendy.

Volgende lezen

2 reacties

Joyce

Joyce

Zeker mee eens! Heerlijk zijn de wasparfums :)

Jessica

Jessica

Nu al een paar jaar enorme fan ! Ik raad jullie allemaal de geur ‘White’ aan !!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.